Over KijkBijMij & Vacatures

direct live
video interactie

van consument naar consument,
voor het beste advies

Download KijkBijMij – de app
& ontvang €5,- shoptegoed

Verward door miljoenen reviews en vaak misleid door een verscheidenheid aan Youtube filmpjes, verdrinkt de klant in een informatie overload. Hij weet gewoon niet meer wie gelijk heeft en wie uit zijn nek kletst. En ook de (r)etailer kan niet meer op vertrouwen rekenen.

Maar er is één bron die ze blindelings vertrouwen. Een-op-een-advies van een andere consument die ervaring heeft met het product. En daar ligt onze missie: Mensen verbinden zodat ze een aankoop kunnen doen die écht aan hun behoefte voldoet.

Turning needs into happiness

Ons aanbod wordt bepaald door de behoeftes en de wensen van de consument. Weg met die meuk waar niemand op zit te wachten! We turn needs into happiness.

Het assortiment bestaat uit zeven groepen: telecom, beeld & geluid, IT & elektronica, mode & verzorging, in & om het huis, vrije tijd en kinderen. Aangevuld met Wannahaves, Gifts, Sale en seizoensgebonden assortiment.

De artikelen op het platform zijn in principe:

gewoon
passen in ieders dagelijkse huishouden

zinvol
dragen op een gewone manier bij aan het leven van mensen

betaalbaar
kosten tussen de 1 en 500 euro

esthetisch
passend bij een modern huishouden of persoon

Leveranciers

We brengen kleur in ons assortiment met een scala aan merken en zijn niet meer een op marge gebaseerde (r)etailer, maar een onafhankelijk platform dat draait op basis van commissie.
Heb je een handig, mooi, betaalbaar én gewoon leuk product waar iedereen op zit te wachten? Just connect with ONE of us. We helpen je graag om van jouw merk een aantrekkelijke presentatie te maken, digitaal op het platform.

Affiliates

We hosten onze eigen banners. Het is dus mogelijk om banners vanuit onze hostingpartij op jouw webpagina in te laden. Je hebt zo altijd de meest actuele campagnes lopen zónder er extra moeite voor te doen! Neem contact op om je aan je melden met het affiliate netwerk van Awin en Trade Tracker.